Info

Nöbbele bollklubb grundades år 1927 av ett gäng bolltokiga grabbar som ville spela boll på redit, att samla alla på en och samma plats istället för att spela på olika håll. Så var de sagt och så blev det. Från 1927 fram till idag har klubben gått igenom perioder, från mer aktiviteter till lite mindre. Nöbbele Bollklubb är inte bara en renodlad fotbollsklubb, utan så mycket mer, och i den andan vill vi fortsätta jobba. Att det ska finnas aktiviteter för alla är en självklarhet och vårt mål är att väcka intresse för idrott och fysisk aktivitet hos både vuxna barn och ungdomar.

Vi vill att Värnövallen ska vara ett ställe som finns i allas hjärtan och där man kan samlas och skapa fina minnen tillsammans. Till Värnövallen är alla välkommna!

Följ gärna projektet Aktivitetshus på Värnövallen 2016. Vårt nya Aktivitetshus i Nöbbele. Från början till nu. Klicka här.

Medlemsavgifter 2017

Enskild medlem junior
(upp till 18 år)
150 kr/år
Enskild medlem senior
(18 år och äldre)
250 kr/år

Familj
500 kr/år

Aktivitetsavgifter 2017

0-6 år: 200 kr/år
7-15 år: 300 kr/år
16 år och äldre: 600 kr/år
Pensionärer (från 65 år):
200 kr/år
Du betalar en aktivitetsavgift oavsett hur många aktiviteter du deltar i.

Betalning

Bankgiro nr:
SWISH:
123 073 10 59

Ange för- och efternamn samt fullständigt personnummer på samtliga betalande och en gällade epost-adress vid betalning. Det går också bra att komplettera med dessa uppgifter via mail till: info@nobbelebk.se

Nöbbele Bollklubb
Värnövallen