Åryd Cup Tipshallen Växjö

Postat den av Erik Lundgren

Hej Fotbollsvänner!

I helgen så startade vi upp med matcher i Tipshallen och det är den årliga Åryd Cupen som vi har deltagit i. Ett kul inslag i en uppbyggnadsfas som gör att vi får mäta oss spelmässigt mot andra lag och från andra lag och divisioner.

I första matchen mötte vi Åryds IK (Div 3) och lyckades med att spela 0-0 och med lite tur så hade vi också kunnat peta in en boll i slutminuterna.
I match nummer två mötte vi Moheda ( Div 5) som också slutade 0 – 0. Slutligen match 3 så var det Ingelstad (Div 4) som stod för motståndet och där blev det förlust med 2-0.

För oss som är nya ledare var det oerhört viktigt att få se så många spelare som möjligt under dessa 27 minuters matcher och försöka bilda oss en uppfattning om vad som är bra och vad som måste förbättras. Som helhet gör vi en godkänd turnering och där många spelare gladde och där många av de nya spelarna som kommit fick visa att man kommer att bli bra tillskott för truppen. Lite extra plus vill jag ge till Jesper Wendel som gjorde en väldigt bra turnering, Filip Nurmela i mål som fick hålla nollan i 2 matcher, Kalle Rosenqvist visade fina takter som vänsterback, Casper Rogsberg som tillsammans med Arvid Henningsson och Daniel Lindahl fajtades bra på mittfältet och så måste vi ge Harry Lundkvist beröm för sitt inhopp i första matchen som yttermittfältare.

Nu ser vi fram emot att få fortsätta träna bra och där nästa match är mot Ingelstad 22/2 och då är det 2 x 45 minuter som gäller:)

Tränare
Erik Lundgren