Flerohopp_Nöbbele BK 2019-06-26

I vårens sista fight möter vi ett Flerohopp som vi vann mot i premiären med 1-0. Inför dagens match hade vi dock väldigt många spelare borta av olika anledningar. Vi fick därför ta in våra två 05-spelare Elias och Harry i truppen. Vi börjar matchen riktigt bra och håller spelet uppe jättebra. Sam har ett stolpskott i den 3:e minuten. Sedan får vi dagen vår vänsterback Joel skadad.  En stund efter detta gör Flerohopp 1-0. Detta  i minut 23.  Vi kvitterar i matchminut 27 genom  skott av Madhi, detta efter ett långt inkast. Ställningen är 1-1 i paus och vi gör en bra halvlek  sett till våra förutsättningar.

I den andra halvleken tröttnar vi efterhand, detta då vi spelar med en del spelare som inte har tränat så mycket av olika anledningar. Vi får mest inrikta oss på försvarsspel, men det är efter ett långt inkast på deras planhalva som vi fuskar lite i hemjobbet. Då passar Flerohopp på att kontra in 2-1 målet i minut 69. Detta blir också tyvärr slutresultatet. Det är ett rättvist resultat, men hade vi inte slarvat i hemjobbet så kunde vi fått med oss en pinne. Målchanserna vinner Flerohopp med 7-2.

/Peter Eriksson