Förlust i seriepremiären

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele – Furuby 0-3 (0-1)

Att få dra igång serien den 29 juni kändes väldigt konstigt men ändå väldigt bra för alla har verkligen längtat att få starta upp seriespelet.

Det blev ett derby på direkten då Furuby kom på besök och visst märktes det att det va både lite nervöst och ängsligt i spelet till en början och ovant att spela match. Furuby börjande klart bäst och vi fick inrikta oss de första 25 minutrarna till att försvara oss vilket vi gjorde väldigt bra.  Ju längre matchen gick så börjande vi hitta spelet bättre och det skapades några riktigt bra chanser som borde resulterat i ett ledningsmål. Nu blev det Furuby som tog ledningen genom ett långskott som lite oturligt fick en felaktig bana och landade i nätet bakom målvakt Patrik Sjöberg. Ja det är så att Patrik som under hela sin karriär spelat ute har varit till stor nytta för oss när han hoppat in när det ”krisat” med just målvaktsposten så denna matchen var Patriks absolut första match i seriesammanhang. 
I den andra halvleken så kommer vi ut och är ett helt annat lag som skapar mängder av målchanser och det är klart att vi skulle både kvitterat och tagit ledning i matchen men lite för dålig koncentration i avgörande lägen gjorde att vi gick mållösa från denna matchen 

’Det är ingen dålig insats vi gör utan det är lite för många individuella misstag i det offensiva och defensiva spelet som gör att vi förlorar. 
Det är många starka insatser och där extra plus går till Daneil Lindahl, Jesper Wendel , Jonathan Magnusson