Förlust mot Åryd!

Postat den av Erik Lundgren

Åryd – Nöbbele 9-1 (3-0)
Mål. Adam Elmqvist

Det skulle visa sig bli en riktigt svår borta match mot de redan klara seriesegrarna Åryds IK.
Inför matchen mot Åryd så hade vi inte förlorat någon match under hösten vilket gjort att vi säkerställt vidare spel i Div 5 för 2018 och stärkt vårt självförtroende inför just denna matchen.
Vi visste att detta skulle bli en riktigt tuff match och att det skulle krävas att samtliga spelare överpresterar för att vi överhuvud taget skulle ha en chans mot detta ”real Åryd”.

Det skulle visa sig att vi inte alls hängde med i svängarna utan Åryd gör 1-0, 2-0 och 3-0 under de första 19 minutrarna och där vi inte hade speciellt många riktigt bra lägen att kunna göra något mål innan det blev paus.

I pausen sas det ett och annat som skulle tända laget men effekten uteblev!!! Det blev redan i den 50 minuten 4-0 och matchen var i princip körd. Vi spelar och agerar inte som vi gjort tidigare under hösten utan det är många felbeslut samt att Åryd visar att man har ett lag som skulle kunna spela betydligt högre upp i seriesystemet. Vi får en riktig ”överkörning” och där man avslutar med att sista 15 minutrarna gör 4 mål bakom en chanslös NBK målvakt.

NU är det tre matcher kvar på serien i år och vi kan konstatera att det varit betydligt bättre lag som vi mött i år eftersom man ändrade seriesystemet och vi kan känna oss stolta över det vi presterat innan matchen just mot Åryd som va något nummer för stora.