Förlust mot Häradsbäck

Postat den av Erik Lundgren

Häradsbäck / Ryd – Nöbbele BK (0-1) 3-2
Mål: Karl Holgersson, Murtada ” Murre” Alidahee

Efter ett sommaruppehåll så var det då dags för att dra igång med match igen och då mot Häradsbäck på bortaplan och visst märktes det att det varit uppehåll från matcher er tag. Båda lagens först kvart var väldigt jämna och präglades av en hel del felbeslut vilket gjorde att det blev chanser för båda lagen. Detta tycker vi rättade till och vi tog ett grepp om händelserna på planen och skapade några riktigt heta chanser som med bättre skärpa skulle genererat mål. Nu dröjde det till den 33 minuten då Sayed “Sidde” Rija hittade ett perfekt pass till Karl Holgersson som resolut styrde in bollen bakom Häradsbäck målvakten.

Vi går till paus med ledning och startar upp den andra halvleken lika bra som vi avslutade den första.  Tyvärr så råkar vi ut för några individuella misstag som gör att Häradsbäck kvitterar och får sedan straff där man sätter 2-1.
Vi fortsätter trycka på rejält och kan göra 2-2 genom Murtada “Murre” Alsidahee snyggt framspelad av Daniel Lindahl.

Vi går för att göra ett tredje mål och seger men i slutet av matchen får Häradsbäck ytterligare en straff och gör 3-2 vilket också blir slutresultatet.

Vi kommer som sagt inte upp i den nivå som jag hoppats på och det är inte mer än “Sidde” som kan få godkänt för sin insats.