Första matchen 2018!

Postat den av David Persson Hansen

I lördags spelade vi en träningsmatch mot Rejban på Värendsvallens C-plan. Ungefär när vi samlades (en stund innan tolvslaget) så började det snöa. Snöandet tilltog rejält, och när matchen började så var planen helt snötäckt. Mannen som sopade linjerna fick sin dos av motion för dagen! När matchen väl kom igång var det vi som tog initiativet, och dominerade med en hög och bra press. Vi fick dock ingen utdelning trots ett par bra lägen och ett antal farliga hörnor. Rejban gjorde istället mål när de för första gången kom i närheten av vårt straffområden efter ca 20 min. Vi kvitterade dock omgående genom Filip Bengtsson. Efter detta tröttnade vi nog lite och Rejban lyckade få lite mer bollinnehav. De skapade inte så mycket chanser men lyckades förvalta dem på bästa sätt, och gick fram till pausledning med 1-4 (b la efter två självmål). Efter paus bröts matchen då snöandet tilltog än mer. Detta efter ca 20 min vid ställningen 1-5. Inget vidare resultat! Men det vi kan ta med oss är de första 30 min, som var riktigt bra!

/ Peter Eriksson