Första Matchen utomhus.

Postat den av Alexander Björn

Matchen mot Vederslöv/Dänningelanda tycker jag va en bra test på var vi står just nu. Vi vinner med 3-2 med mål av Patrik Sjöberg 2 st och Simon “Sune” Nilsson 1. I den första halvleken var vi det spelförande laget som skapade många bra chanser och skulle kanske också gjort ett o annat mål till på dessa. Vi hittade bra lösningar på våra uppspel och lyckades få fram både våra ytter-och innermitt till avslut. I den andra halvleken så blev vi väldigt trötta. Vederslöv skapade en hel del chanser och satte vårt försvar på många tuffa dueller. Vi klarade ut det hela och gick segrande från matchen:)
Jag vill ge samtliga spelare en stor eloge för inställningen till matchen. Ingen vek ner sig utan kämpande som bara den trotts att vi va helt slut i den andra halvleken. Vi har ett par månader på oss att justera till detta med fysiken och jag ser verkligen fram emot veckans träningar.