Herrlag

grassnbk

SNART PRESENTERAR VI TRUPPEN FÖR 2019 HÄR. HÅLL UT…

Matchreferat Visa alla matchreferat för herrarna

Rottne-Nöbbele Bk 2019-04-17

I den andra matchen stod Rottne för motståndet. Ett Rottne som via kval gick upp i femman inför denna säsongen. De vann också  sin seriepremiär (borta mot Näshult). Planen var inte särskilt jämn och lättspelad, (vilket inte kommer som någon överraskning vid den här tidpunkten på året). Men vår “Värnövallen”  är i alla fall i betydligt bättre skick!

När matchen började så var det riktigt dålig fotboll från båda lagen. Temfofattigt och riktigt dåligt passningsspel. Men efter hand så tar Rottne över och skapar några bra chanser. Vi var riktigt uddlösa och skapade endast en farlig chans i första halvlek. Detta på en nick av Simon, som gick strax utanför stolpen efter en hörna. Rottne tar istället ledningen i minut 44 när de rinner igenom och avslutar otagbart för Erik i målet.

I paus är vi riktigt missnöjda med i stort sett allt i vårt spel. Vi är dåliga i vårt passningsspel, vinner i stort sett inga dueller och känns allmänt sega. När andra halvlek börjar så tar vi efter hand alltmer hand om spelet, och börjar också att skapa målchanser. Vi får ett mål tveksamt bortdömt för offside, detta då Sayed som inte rör bollen blir avvinkad, men Rottne kunde kanske å andra sidan fått en straff när deras spelare blir neddragen. Men vi fortsätter att jobba på och tar över matchen alltmer.  I den 74:e minuten gör Kasper 1-1 efter att ha fått på ett välriktat skott, på en andraboll utanför straffområdet. Efter detta har vi ett par bra chanser att göra ett segermål, men det lyckas inte och matchen slutar rättvist 1-1. Detta efter vi haft kommandot i varsin halvlek, och målchanserna slutat 5-5.

Peter Eriksson

Laginfo