Herrlag

grassnbk

Här kommer snart information om truppen för 2020 att presenteras!
Håll ut!

Matchreferat Visa alla matchreferat för herrarna

Säker seger mot Emmaboda!

Nöbbele BK – Emmaboda 3-0 (1-0)
Mål: Mustafa Alsibahee, Casper Rogsberg, Karl Holgersson

Vi startade matchen väldigt bra och fick också ett bra övertag i matchen och skapade också en o annan riktigt bra möjlighet till mål men det skulle dröja till den 26 minuten då Einar Henningsson löper igenom och serverar Mustafa “Musse” Alsibahee en perfekt passning som enkelt placerades bakom Emmaboda målvakten.
Det är sporadiska anfall som gästerna har och vi kan avvärja dessa och det är 1-0 i pausvilan.

I den andra halvleken så tar vi ytterligare grepp om det som händer på planen och skapar många bra chanser som med lite tur genererat mål. Vi hade bland annat ett skott från Kasper Rinaldo-Persson från 40 meter som träffade ribban sedan stolpe för att sedan landa i målvaktens händer.

I den 65 minuten rycker sig Murtada ” Murre” Alsidahee förbi på högerkanten och slår ett fint inlägg till Casper Rogsberg som styr in 2-0. Detta är Caspers första mål i NBK tröjan:)
3-0 målet är en riktig delikatess där Daniel Lindahl slår en perfekt genomskärare till Kalle Holgersson som rundar målvakten och lägger in 3-0. Ett riktigt fotbollsgodis mål!

Vi är riktigt stabila bakåt och bjuder inte på någonting vilket gör att nollan är intakt.

Det är många som gör en bra insats och alla gör egentligen det bra men ett extra plus till följande: Jesper Wendel (Matchens lirare) , Daniel Lindahl, Kalle Holgersson och Albin Kanstedt fina inhopp i matchen.

Laginfo

Köp NBK-kläder här