NÖBBELE BK A-LAG TRUPPEN 2020

Här kommer snart en aktuell spelartrupp för säsongen 2020 att presenteras!

NÖBBELE BK A-LAG 2019

lagfoto17Nöbbele BK 2017

Matchreferat Visa alla matchreferat för herrarna

Seger mot Vislanda!

Vislanda – Nöbbele 2-3 (0-1)
Mål : Einar Henningsson, Simon Björn, Arvid Henningsson

Efter premiärförlusten så var alla väldigt revanschsugna på att möta Vislanda som inför matchen hade spelat 2 matcher och Tagit 4 poäng så vi visste att detta skulle bli en tuff drabbning.

Första delen av matchen handlade väldigt mycket om att det var många misstag från båda lagen och ett slarvigt passningsspel så det blev lite väl mycket ”Hawaii spel”. Vislanda hade kanske de hetaste chanserna och där målvakt Erik Inhoffen verkligen fick visa sig från sin allra bästa sida för att hålla nollan.

I slutet på halvleken så gör ”Sidde” en fantastisk löpning efter kanten och hittar Einar Henningsson med en perfekt passning som förvaltas in i Vislandamålet och 1-0 är ett faktum. Skönt att gå till halvtidsvila med ledning!

i den andra halvleken så dröjer den endast 4 minuter så kommer kvitteringen till 1-1 och det är ett otagbart skott.

Vi lyckas dock redan efter 7 minuter ta ledningen genom ett snyggt mål av Simon Björn och nu är vi riktigt heta och vi skapar en hel del bra lägen vilket skulle resultera i att Arvid Henningsson med ett tungt vänsterskott  utökar till 3-1. Allt känns väldigt stabilt och vi kontrollerar det som händer på planen väldigt bra.
Vislanda lyckas i slutet av matchen peta in 3-2 men närmare än så kommer man inte.

Det va glada NBK grabbar efter matchen och väldigt skön att få avsluta vårsäsongen med en seger. I matchen var det några NBK som utmärkte sig lite extra och det är redan nämnda Erik Inhoffen, Daniel Lindahl och Simon Björn men som sagt alla kämpade och stred för dessa 3 härliga poäng:)

VÅRAT GÄNG TRE POÄNG NBK!

Laginfo

Köp NBK-kläder här

Tränare

Erik Lundgren H.T.
Cornelia Lundgren Ass. T.

Senaste matcher

Nöbbele BK Herr på Instagram