NÖBBELE BK A-LAG TRUPPEN 2017

TRUPPEN FÖR SÄSONGEN 2018 KOMMER SNART PRESENTERAS HÄR!

lagfoto17

Matchreferat Visa alla matchreferat för herrarna

Norrhult-Nöbbele BK 2018-05-15

Den från första omgången uppskjutna matchen, spelades på tisdagskvällen på Odenplans utmärkta gräsmatta. Tät och fin, men kanske något hård! Men för bara en månad sedan var den ospelbar. Matchen spelades dessutom  i härligt försommarväder, vilket inte gjorde upplevelsen sämre.

När matchen väl drog igång tog vi kommandot direkt, med hård press och bra passningsspel. Vi fick dock inte utdelning förrän i den 27 minuten trots många bra lägen dessförinnan.  När vi väl tog ledningen så var det efter en situation inne i straffområdet, där Jesper Wendel snyggt lyckas skjuta  in bollen i bortre krysset. Bara fyra minuter senare utökar Filip Bengtsson till 0-2 efter ett starkt genombrott där han pangar in bollen i mål. I minut 40 så gör Filip ånyo mål, detta efter att Sayed skjutit och Filip enkelt petat in bollen i öppet mål. Vi fick då alltså med oss en ledning med 3 mål in i halvtid. Fram till 0-2 målet efter dryga halvtimmen spelar vi riktigt bra, sedan går vi ner oss lite.

Starten i andra halvlek är inte jättebra,  vi får inte riktigt till något ordnat spel. Norrhult skapar inte heller så jättemycket, men de jobbar verkligen stenhårt trots 0-3 underläget. I minut 81 gör så Filip sitt tredje mål för dagen efter en bra boll av Tim. Slutresultatet spikas därmed till 0-4. Logiskt slutresultat efter att vi vunnit målchanserna med 9-2.

Den här gången hade vi återigen en domare som inte var bra. Norrhult fick inte en enda varning, trots att de vid ett flertal tillfällen sparkade våra spelare både i huvud, och bröst. De gick in oerhört tufft i  många närkamper. En av domarens uppgifter är ju faktiskt att skydda spelarna genom att följa regelverket!

Nu har vi haft två fysiskt tuffa bortamatcher där vi har lyckats hålla nollan, vilket är riktigt glädjande. Nu blir det skönt att spela hemma på Värnövallens fina gräsmatta på fredag kväll, mot Vissefjärda!

/Peter Eriksson

Laginfo