Konga SK – Nöbbele BK

Postat den av Alexander Björn

Konga SK – Nöbbele BK 0-5 (0-3)
Mål: Kristoffer Björn, Jesper Elmqvist, Simon Björn, Patrik Sjöberg, Simon Nilsson.

Gårdagens match mot Konga blev verkligen ett lyft från senast. Vi fick igång jobbet på planen och passningsspelet överlag va mycket bättre.
Det kändes redan under uppvärmningen att det va ett laddat Nöbbele som kommit till Konga för att ta tre pinnar.

Redan efter 2 spelade minuter rann Kristoffer “Kekko” (Tonys uttryck) Björn igenom efter en drömpassning av broder Simon och vi hade 1-0.
Under den första halvtimmen så böljade spelet något fram och tillbaka men vårt försvarsspel va något utav det bästa som jag fått se oss göra i år:)

2-0 kom genom ett inlägg från höger som sedan studsade ut till Jesper Elmqvist som på halvvolley från 30 meter dundrade in bollen i Konga-målet.

3-0 målet gjordes av Simon Björn efter en mycket fin hörna signerad Patrik Sjöberg.

När den andra halvleken spelats i 2 minuter var det Patrik Sjöbergs tur att snyggt och mycket kallt rulla in 4:an i målet.

Det dröjde heller inte länge innan Arvid Henningsson kom helt fri med Kongamålvakten men valde mycket fint att låta Simon “Sune” Nilsson rulla in bollen i tom kasse.

Matchen var över för länge sedan och vi hade fin kontroll på det som utspelades på planen och med skärpa skulle vi ha gjort ytterligare mål.
Tycker att vi ska ge en eloge till Konga som försökte att spela fotboll hela matchen och fortsatte att kämpa så att det blev t o m blodvite innan matchen va över.

Alla gör en fantastisk insats i dag och det är svårt att ge någon mer beröm än andra så LAGET ÄR STÖRRE ÄN INDIVIDEN vilket jag än en gång fick uppleva i detta roliga o mycket spännande gäng:)

Tränare Erik Lundgren