Korrö

Postat den av David Persson Hansen

korro2017

Korrö folkmusikfestival är och har de senaste åren varit NBK´s huvudsakliga inkomstkälla.

Genom att NBK:s medlemmar gör en ideell insats på festivalen får föreningen ett mycket viktigt tillskott i kassan! Detta går rakt in i verksamheten och håller igång vårt aktivitetshus, barnverksamhet, gympa, a-laget och allt annat!

Gör en insats för föreningen och boka upp dig på ett arbetspass under Korrö-festivalen 27-28-29 juli!

Medlemmarnas insats under Korrö folkmusikfestival genererar NBK:s största inkomst under hela året. Här har du på ett kul sätt chans att dra ett strå till stacken för att all vår fina verksamhet och vår fantastiska anläggning ska kunna finnas! I länken kan du se när det behövs folk (alla gröna fält). Klicka på de olika flikarna för att växla mellan kafé/pizza/glass osv. Hör av dig till Lisa Hector, Peter Korner eller Alexander Björn med din bokning.

Som tack för din insats får du festivalpass till Sveriges mysigaste festival, värt 480 kr!

HÄR HITTAR DU SCHEMAT FÖR 2017.

Information inför NBK:s volontärjobb på Korrö folkmusikfestival
Årets Korröfestival går av stapeln 27-28-29 juli. Före, under och efter festivalen finns det möjlighet att göra en insats för din favoritklubb Nöbbele BK genom att jobba som volontär på festivalen! Klubben får betalt för din insats av Musik i Syd och Korrö restaurang och café. Som tack för din insats får du
·       Festivalarmband, värde 530 kr
·       Fikabiljett till någon av serveringarna, värde 30 kr
Du ställer upp med minst 4 timmar av din tid, gärna mer. Om du inte har möjlighet att arbeta så mycket som 4 timmar kan du hålla utkik efter kortare pass i början och slutet av dagarna där det kan bli timmar över. Du arbetar med något av följande:
Före festivalen:
·       bygga tält (åt Musik i syd)
Under festivalen:
·       sköta parkeringen (åt Musik i syd)
Bokningsansvarig: Alexander Björn
·       hjälpa till i någon av serveringarna (åt Korrö restaurang och café).
Bokningsansvarig: Lisa Hector
Efter festivalen:
·       riva tält (åt Musik i syd)
Bokningsansvarig: Alexander Björn
·       hjälpa till i frukostserveringen (åt Korrö restaurang och café)
Bokningsansvarig: Lisa Hector
I serveringarna kommer du att
Glasskiosken – sälja glass utanför restaurangen (ingen Korrö-personal på plats)
Pizzerian – laga och sälja pizza och öl utanför logen (ingen Korrö-personal på plats)
Caféet – hjälpa till med förberedelser, disk, försäljning mm (Korrö-personal på plats)
Logen + tält + kök – hjälpa till att förbereda mat m.m. i köket i Logen, köket i restaurangen och tältserveringen utanför restaurangen (Korrö-personal på plats)
Har du frågor? Kontakta oss: