Nöbbele BK-Häradsbäck 2018-08-24

I vårens bortamatch mot Häradsbäck som slutade 0-0 så tyckte vi att vi borde ha vunnit. Vi hade då ett stort spelövertag men skapade inte så jättemånga målchanser. Det gjorde vi dock denna fredagskväll, men vi hade oerhört svårt att få in bollen i mål. I första halvlek hade vi 5 kvalificerade målchanser, men likväl var det mållöst i halvtid.

I andra halvlek har vi lite svårare att skapa målchanser, men vi har några riktigt bra och i den 83:e minuten kommer så slutligen det förlösande målet. Målet görs av den notoriske målskytten Filip Bengtsson och passningen slås av Simon. Ytterst rättvist och givetvis jätteviktigt med tre poäng i fighten om en kvalplats. Vi gör en gedigen match, och borde givetvis ha vunnit den lättare. Målchanserna slutar 8-0 i vår favör. Vi spelar oerhört disciplinerat bakåt vilket är nyckeln för att till sist vinna. En eloge till Häradsbäck som trots utsatt tabelläge verkligen kommer hit och försöker spela sitt eget spel. Även ett plus till domaren som gör en jättebra match som ensam domare.

/Peter Eriksson