WWW.NOBBELEBK.SE

Nöbbele BK-Liatorp 2018-09-29

Postat den av Peter Eriksson

Detta var en viktig match för båda lagen. Liatorp/Eneryda för att ha saken i egna händer och kunna avgöra serien i sista omgången. Vi själva för att kunna knipa tredjeplatsen och därmed få kvala till div 4. Vi börjar matchen bra och gör 1-0 redan i matchminut 3 då Filip Bengtsson nickar in Sams väl avvägda frispark. Sedan gör vi 2-0 i den 25:e minuten då Jesper Wendel nickar in en hörna från Kasper. Liatorp skapar inte så mycket i den första halvleken och vi leder rättvist med 2-0 i paus. 

I andra halvlek trycker Liatorp/Eneryda på men vi fredar oss bra tills domaren får solsting? och ger våra motståndare en straff i minut 56. Detta är verkligen en biljett in i matchen för våra motståndare. De sätter straffen till reducering 2-1. Följande stod att läsa på Liatorp/Enerydas hemsida efter matchen:  “Efter en lång forcering mot Nöbbeles kasse ger sig Erik på en cykelspark. “Vår atletiske anfallare faller dock rejält i försöker och domaren ger oss troligtvis säsongens billigaste straff”. 

Detta ger våra motstånadre massor med energi och de kvitterar till 2-2 i minut 79. Sedan har båda lagen lägen att avgöra, men slutresultatet skrivs till 2-2. Ett resultat som inte gynnade något av lagen.

Målchanserna slutade 4-5.

/Peter Eriksson