Nöbbele Bk-Örsjö 2019-06-14

I matchen mot bottenkonkurrenten Örsjö så börjar vi bäst och har 3 farliga chanser under matchens första 25 minutrar. Vi lyckas dock inte göra något mål, men när Örsjö i matchminut 27  får sin första målchans gör de givetvis 0-1. Detta resultat står sig halvleken ut.

I den andra halvleken tar vi tag i taktpinnen och Kalle kvitterar till 1-1 i minut 52 Mahdi assisterade. Minuten senare gör vi även 2-1 genom Joel på framspelning av Simon. Örsjö kvittera sedan till 2-2 i den 66:e minuten. I matchminut 73 återtar vi ledningen då Johan Vukasovic gör 3-2 assisterad av Joel. På övertid händer det som inte får hända när vi gör två felbeslut i följd vilket resulterar i en målchans och 3-3 kvittering. Detta innebär 2 tungt tappade poäng, dessutom mot ett lag vi fightas mot för fortsatt div 5 status.

Detta är en match vi verkligen borde ha vunnit. Vi var bättre och skapade betydligt fler målchanser än Örsjö, så det känns  grymt onödigt att tappa poäng i denna match. Målchanserna slutade 8-3 i vår favör.

/Peter Eriksson