Nöbbele BK- Växjö Boys 2019-09-14

I denna match stod seriens enligt mig bästa lag för motståndet. De har några spelare som verkligen sticker ut. Detta visade de verkligen i denna match. De gör 2 mål på sina två första målchanser i matchen. Detta i matchminut 17 och 18. Vi reducerar sedan till 1-2 i den 39:e minuten genom ett kanonskott i krysset. Tyvärr gör sedan “Boys” två snabba mål innan pausen så halvtidsresultatet skrivs till 1-4.

I den andra halvleken rullar Växjölaget bollen på ett bra sätt, dock utan att skapa så mycket målchanser. De gör 1-5 i matchminut 76 vilket också blir slutresultatet. Glädjande i denna match att våra två killar födda 2005 fick spela. Harry och Elias gick in och visade att det finns framtid i Nöbbele.

Målchanserna slutade  2-6 i Växjö Boys favör.

/Peter