Nöbbele – Lenhovda 3-3 (1-1)

Postat den av Alexander Björn

Mål: Kristoffer Björn , Niklas Gunnarsson, Sam Koubaissi

Hemmapremiären blev en målrik historia och spännande ända in i sista minuten.
Det va vi som började allra bäst och skapade redan från start ett antal bra lägen som skull resulterat i mål men det va bortalaget som skulle göra 1-0 på ett skott där vi va alldeles för passiva i försvaret. Detta skedde i den 13 minuten.
I 18 minuten så klämde Kristoffer Björn i 1-1 målet snygg i krysset och matchen stod och vägde fram och tillbaka utan att det skapades några riktigt heta chanser.

Inför den andra halvleken så hade vi inte “vaknat” för än det stor både 1-2 och 1-3 redan efter 7 spelade minuter. Nu hade vi en rejäl uppförsbacke:(

Vi är ett lag med stark moral vilket vi visade och där Niklas Gunnarsson gjorde 2-3 på skott i den 17 minuten. Tiden på klockan tickade väldigt fort just nu och vi skapade inte några riktigt heta chanser som tydde på kvittering.
När det så är 5 minuter kvar så flyttar vi in spelare i offensiva positioner och det chansas vilt i spelet och det skulle ge resultat:)
Sam Koubaissi avlossade i den 90 minuten ett skott som målvakten inte riktigt hade koll på och 3-3 var ett faktum. UNDERBART!!!!

Vi gör inte någon spelmässigt bra match men det va väldigt viktigt att vi kunde vända matchen och få en poäng i hemmapremiären.

Nu väntar ett “hett derby” mot Ingelstad som vunnit sina två inledande matcher. Det kommer att krävs betydligt mer av oss alla om vi ska gå vinnande ut den kampen!