Nöbbele – Tingsryd 5-2 (1-1)

Postat den av Alexander Björn

Mål: Mattias Hall 2, Arvid Henningsson 2, Oskar Kanstedt

Skön seger på hemmaplan!

Ännu ett derby är avklarat och vi kunde äntligen få till en trepoängare!
Vi satt full fart från början i vår press och skapade en hel del chanser redan från start där vi under de första 15 min med skärpa kunnat gjort minst två mål.

Nu var det gästerna som i sin första riktiga chans gjorde 0-1 i den 24 minuten.
Vi hade därefter väldigt svårt att hitta rätt i våra positioner och det var Tingsryd som skapade det mesta och det hängde också i luften att gästerna skulle utöka med ytterligare ett mål.

I den 38 minuten fick så Mattias Hall till ett iskallt avslut och vi kunde gå till pausvila med 1-1.

Inför den andra halvleken så var vi väldigt bestämda över att det kommer att krävas ett oerhört hårt jobb för att få med oss 3 pinnar så när Oskar Kanstedt knoppade in 2-1 i den 51 minuten så var det riktigt skönt.
Vi fick helt plötsligt ett bättre grepp om spelet på mitten och benen blev också piggare på oss alla efter målet.

3-1 i den 70 minuten av Mattias Hall och 4-1 i den 72 minuten signerat Arvid Henningsson punkterade matchen. Även om Tingsryd direkt efter målet kunde göra 4-2 så kändes det väldigt stabilt i försvaret.

Det skulle bli 5-2 av Arvid Henningsson i den 89 minuten vilket också blev slutresultatet.

Det är alltid kul att se att våra målskyttar i matchen är våra forwards:)

I dagens match vill jag ge extra beröm till: Mattias Hall och Elias Fransson men alla får en stjärna för den kämparinsats man gjorde i 90 minuter.

Nu spelar fredag kl 19:00 hemma mot Vissefjärda.