Nöbbele – Vissefjärda 3-0 (3-0)

Postat den av Alexander Björn

Mål: Patrik Sjöberg, Kristoffer Björn, Mattias Hall

VÄLFÖRTJÄNT SEGER MOT VISSEFJÄRDA!

Matchen mot Vissefjärda var den tredje matchen för A-laget inom en vecka vilket snart skulle visa sig vara till vår fördel.

Det var som vanligt ett laddat och taggat NBK som redan från start visade vad man ville med matchen men det va målvakten Christoffer Wiberg som fick visa sig på styva linan i inledningen av matchen och göra en mycket viktig räddning.

Vi skapade en hel del chanser och hade bra kontroll på händelserna på planen men det skulle dröja ända till den 27 minuten då Patrik Sjöberg med fel fot “lopp-skjöt” 1-0.
Det han inte gå många minuter efter avspark innan Sam Koubaissi satte att klockrent inlägg som Kristoffer Björn distinkt satte din pannbenet och 2-0 va ett faktum. Detta hände i den 35 minuten.

Nu var vi verkligen heta och alla överpresterade i spelet vilket också gjorde det svårt för Vissefjärda att skapa någonting offensivt. Man fick helt enkel jobba med försvarsspel.

Efter 35 minuter var det 3-0 signerat Mattias Hall som mycket påpassligt efter hörna håller sig framme och petar in bollen.

Inför den andra halvleken så skapade vi chanser offensivt utan att göra något mål men defensiven var under 90 minuters spel helt fantastisk:)
Hela laget från målvakt till våra offensiva spelare offrade sig kopiöst i det defensiva spelet vilket också gjorde det näst intill omöjligt för motståndarna att hitta lägen för avslut.

Man brukar säga att “laget är inte bättre än den svagaste länken”. Vi hade ingen svag länk i matchen vilket också avspeglades sig på resultatet!!!!

Matchens lirare blev Olof Magnusson vilket han är mycket väl värd och alla ni som deltog i gårdagens match är också MATCHENS LIRARE!

Nu tar vi med oss detta positiva in i nästa vecka och ser fram emot kommande matcher:)