Norra Tång – Nöbbele 2-1 (1-1)

Postat den av Alexander Björn

Mål: Simon Björn

TUNG FÖRLUST!

Det blev ingen förlängning på den fina svit som vi hade de sista omgångarna då vi tagit 7 poäng av 9. Norra Tång visade sig vara betydligt hetare och bestämda över vad som skulle hända på planen.

Matchen började dock lovande och vi skapade några bra chanser innan NorraTång på hörna gör 1-0. Här stod “vi och sov ” när Norra Tång Spelare enkelt kunde styra in bollen otagbart på första stolpen.

Det skulle dock inte dröja länge förrän vi också gjorde mål efter fin hörna av Patrik Sjöberg. Det var planens absolut bästa spelare Simon Björn som helt rättvist gör 1-1.

Det skapades chanser åt båda hållen och vi hade många bra lägen att öka på ledningen men felbeslut i avgörande läge gjorde att det slutade med 1-1 efter den första halvleken.

Vi va klart inte nöjda med hur vi presterade efter första halvleken och vi kom ut i den andra och visade på bra vilja första 15 min. Nu skulle vi kanske haft en straff då Mattias Hall tacklades i ryggen men domaren va inte riktigt på vår sida idag. Det mest horribla var när man efter att Kekke Björn helt perfekt nickat in 2-1 men där linjemannen helt otroligt vinkar för offside???

Efter denna händelse så blev vi bara sämre och vi tappade ännu mer fokus på vad vi måste göra för att ta en trepoängare.

Norra Tång får en o annan chans och vårt försvarsspel i de bakre leden fungerar inte så bra denna afton. Från ingenstans så kan man placeringskjuta in 2-1 som också bli slutresultatet. Detta händer i den 30 min.

Vi flyttar upp och försöker trycka in en kvittering utan att lyckas.

Det är många saker som inte fungerar idag och jag ser endast att det är Simon Björn som kommer upp i nivå på spelet.
Idag är det viljan av att vilja vinna som inte finns där som jag ser det och det är alldeles för “bekvämt” att möta NBK för motståndarlaget. Detta är något vi måste ändra på till kommande matcher.