Oavgjort mot Liatorp

Postat den av Erik Lundgren

Liatorp/Eneryda – Nöbbele 0-0 (0-0)

Lagets andra träningsmatch spelades mot Div 4 laget Liatorp/Eneryda i Älmhult under fina förhållanden och där båda lagen var väl förberedda.
Vi startade den första 15 min bra och skapade en och annan bra kombination samt kunde hålla rent bakåt men så kom Liatorps centra spelare rejält igång och det blev oerhört svårt för oss att hitta rätt i positionerna. Dom hade en otroligt bra rörlighet och vi fick svårt i pressen att hitta rätt så det blev till att ligga och försvara och sedan kontra. Just i en kontring efter 26 minuter spel så kom Einar Henningsson ren med Liatorps målvakt men tyvärr vann målvakten duellen.

I den andra halvleken så justerade vi positionerna och det blev betydligt bättre och vi spelade upp oss rejält. Många bra kombinationer hittade vi och där framförallt Simon Björn och Kalle Holgesson hittade bra lösningar på sina positioner som kunde resulterat i mål. Nu blev det en match som slutar mållös men mycket på grund av att båda lagens målvakter gjorde några avgörande räddningar.

Extra plus i Nöbbele går till : Simon Björn, Kalle Holgersson, Målvakten Filip Nurmela och Gustav Eriksson som gör ett mycket fint inhopp i den andra halvleken.

Nu ser vi fram emot kommande match som är mot Hovmantorp  Torsdagen 12/3 kl 19:30 på konstgräset i Hovmantorp.