Oavgjort mot Söderåkra

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele – Söderåkra 2-2 (2-2)
Mål: Einar Henningsson, Filip Bengtsson

Matchen mot Söderåkra som skulle spelats på Värnövallen blev inte godkänd för spel av domarteamet eftersom större delen av planen var vattendränkt. Som tur har vi ett väl fungerande samarbete med Furuby IF som hade vänligheten att upplåta sin hemma plan för spel.

Matchen inleddes bäst av motståndarlaget som redan efter 5 minuters spel gjorde 1-0 efter att vi varit väldigt passiva i försvaret. Det var absolut inget skönspel som visades upp utan det var väldigt många misstag från båda lagen som utspelades.
I den 20 minuten får vi en fin omställning där Filip Bengtsson hittar en fin passning till Einar Henningsson som säker placerade bollen i mål. Vi tar över spelet något efter målet och nu var det Einar Henningsson som spelar fram Filip Bengtsson som inte gör något misstag och 2-1 till oss kändes rättvist.
Strax efter att vi gjort målet får Söderåkra en frispark en bit utanför straffområdet som tyvärr styrs in i eget mål av egen Nöbbelespelare.

I den andra halvleken har vi ett stort spelövertag men vi lyckas inte få till avsluten riktigt och matchen slutar 2-2 vilket kändes som en förlust för oss.

Det var ingen i laget som höjde sig över mängde så det finns mer att ge från samtliga spelare som var med i matchen.