Örsjö-Nöbbele Bk 2019-09-21

En strålande höst/sommardag mötte oss denna lördag i Örsjö. För Örsjö var detta en viktig match i kampen för att undvika degradering, för oss var det mer en karaktär av”träningsmatch”.  Vi kommer dock ut bra och spelar stundtals en trevlig fotboll där vi spelar oss ur de flesta situationerna på ett bra sätt. I matchminut 29 gör Simon 0-1 efter passning av “Jonte”. Detta resultat står sig till halvtidsvilan.

I den andra halvleken kvitterar Örsjö till 1-1 i minut 61. Sedan gör hemmalaget också 2-1 i den 66:e minuten, detta efter en fantastisk volleyträff från ganska långt avstånd. Vi kvitterar dock omgående efter en lång frispark som Simon nickar in framför mål,  och där Kalle påpassligt sätter returen i mål. Slutresultatet skrivs därmed till 2-2. För Örsjö var nog detta en missräkning då de vid seger hade haft betydligt större chans att hänga kvar. Men resultatet var sett till spelet ändå rättvist, även om Örsjö hade några målchanser fler än oss. Målchanserna slutade 4-2 till Örsjö.

/Peter E