Räppe – Nöbbele 0-3 (0-2)

Postat den av Alexander Björn

Mål: Simon Björn, Linus Södergren, Alexander Björn,

Matchen spelades på konstgräsplanen på Värendsvallen i strålande väder.

Redan efter 3 spelade minuter slår Sam K en högerhörna som Simon Björn mycket snyggt styr i mål.

Det skulle inte dröja många minuter innan Linus Södergren håller sig framme och placerar 2-0 utan chans för Räppe keepern. Framspelningen va efter snyggt inspel av Sam K.

Vi har bra kontroll på händelserna på planen och med lite mer skärpa i sista tredjedelen så skulle vi gjort ytterligare mål.

Vi rivstartar i den andra halvleken och efter ytterligare en fin hörna av Sam K gör Alexander Björn ett nickmål.

Räppe kämpar och försöker att sätta press på oss men vi hittar bra lösningar på detta.
Vi sätter in bollarna riktigt bör bakom Räppe försvaret och vi borde gjort ytterligare mål i matchen.

Matchen som så började lite trevande och visst märktes det att vi firat påsk i början av matchen för att sedan ta över tillställningen. Viktigt va att vi håller nollan och att vi hade stor uppoffring i både anfall och försvarsspelet.

I dagens match så vill jag ge extra beröm till: Linus Södergren, Simon Björn , Alexander Björn och Sam Koubaissi.