Rottne – Nöbbele 0-2 (0-1)

Postat den av David Persson Hansen

Mål: Simon Nilsson, Mattias Hall

Stark bortaseger mot Rottne!

Då var det dags för den första bortamatchen för säsongen och det var Rottne IF som stod för motståndet.
Vi startade matchen väldigt bra och vi skapade mängder av hörnor som resulterade att vi efter 9 minuter kunde just efter en hörna göra 1-0 efter att Simon Nilsson mycket påpassligt styrt in bollen bakom en chanslös Rottnemålvakt.

Vi har bra kontroll över händelserna på planen de första 30 min och vi ska givetvis kunna göra ytterligare något mål med bättre skärpa.

Vi får tyvärr inte igång något vidare passningsspel vilket innebär att vi bli lite för “lättlästa” i vårt spel vilket också gör att Rottne bjuds in i matchen.

Inför den andra halvleken så blev spelet inte så mycket bättre från vår sida utan det var Rottne som höjde sig en del och skapade både en o annan chans som kunde inneburit en kvittering. Det va tur att Filip Heinvall avväpnade två frilägen samt att den ribbträff som Rottne hade inte gick in i målet.
Efter att Rottne börjat bäst i den andra halvleken så jobbade vi oss in i denna och i den 77 minuten gör Mattias Hall ett riktigt snyggt nickmål framspelad av Olle Wendel.

Vi gör en riktig kämpar-match som inte spelmässigt är någon höjdare men det är fasiken så gott att vi kan vinna utan att spela bra!

Jag vill ge extra plusbetyg i matchen till Kasper Rinaldo Persson och de båda målskyttarna Mattias Hall och Simon Nilsson