Seger i höstpremiären!

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele BK – Rottne IF 7-0 (4-0)
Mål: Filip Bengtsson 3, Adam Elmqvist, Kasper Rinaldo Persson, Arvid Henningsson, Mattias Hall

Seger i höstpremiären!

Efter ett lagomt uppehåll så var det äntligen dags att starta första seriematchen för hösten och det var Rottne som stod för motståndet.

Det var verkligen laddade grabbat som kom till start och alla kändes väldigt motiverade och “starka” och det skulle visa sig att det stämde.
Vi startade i ett högt tempo vilket gjorde det väldigt svårt för motståndarlaget att själva få igång något eget spel. Gång på gång så fick Rottne visa sitt försvarsspel och det såg ut att lyckas om inte planens gigant i matchen Filip Bengtsson efter 30 minuter lossar ett distansskott som sitter otagbart i målvaktens ena hörn och 1-0 var som sagt inte helt orättvist i detta läget.
2-0 kom efter att Linus Södergren blivit fälld och domaren utdömde straff som Filip Bengtsson sätter säkert i mål.
Det blir ett väldigt hårt tryck mot Rottne -målet och efter en tilltrasslad situation kunde Adam Elmqvist göra 3-0 och innan halvlekens slut gör så Filip Bengtsson 4-0.

I den andra halvleken så fortsätter vi att spela bra och på frispark gör Kasper Rinaldo Persson 5-0. Det skulle dock inte vara slut i målprottokollet ännu utan Arvid Henningsson gör 6-0 på ett snyggt genombrått och då var det spelat 70 minuter.

Efter en mycket snygg nickskarv från Oskar Kanstedt kan Mattias Hall rinna igenom och göra 7-0 på ett distinkt och välriktat avslut.

Samtliga spelare i Nöbbele gör en mycket bra insats med extra plus till: Filip Bengtsson, Arvid Henningsson och Jesper Wendel