Skön seger mot Lammhult!

Postat den av Erik Lundgren

Lammhult – Nöbbele 1-2 (0-1)
Mål: Kristoffer Björn 2

Skön seger mot Lammhult!
Vi visste alla att det skulle bli en svår bortamatch mot ett Lammhult som verkligen visat en god form i de första matcherna på hösten.
Vi får en drömstart då Linus Södergren snyggt spelar fram Kristoffer Björn som forcerar in bollen efter 2 minuter. Vi skapar därefter en rad av chanser men det är lite okoncentrerade avslut som gör att vi inte kan leda med mer än ett mål innan pausvilan.

Inför den andra halvleken så ville vi givetvis utöka vår ledning och se till att punktera matchen men så enkel skulle det inte bli. Det var nämligen hemmalaget som med en hel del tur skickar in en boll i straffområdet och solen som för en gångs skull tittar förbi bländar stackars Heinvall som inte ser bollen och den landar mycket oturligt i nätmaskorna.

Nu fick vi verkligen kämpa för att hålla spelet uppe och vi skapar som sagt en väldigt massa bra chanser som vi inte förvaltar speciellt bra. Vi brände också en straff som målvakten räddade.

Det skulle dröja till den 86 minuten innan avgörandet kom. Kristoffer Björn laddar för distansskott som otagbart letar sig in bakom den annars mycket duktiga Lammhultsmålvakten.

Vi gör en kämpamatch utan att glänsa. Bäst i Nöbbele denna kväll är Kristoffer Björn och Alexander Björn