Stark insats mot Norra Tång!

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele – Norra Tång 7-2 (4-1)
Mål: Filip Bengtsson 5, Tim Karlsson, Olle Vendel

Eter en skön ledighet så drar höstsäsongen igång och där vi på hemmaplan hade Norra Tång som gäster.
Det blev en mycket målrik tillställning där Norra Tång tar ledningen redan efter 1 minut men det skulle ändå vara Nöbbeles match och där matchens främste spelare visade kvitterade till 1-1 i den 5 minuten på ett eget genombrott.
Vi håller ett konstant tryck mot Norra Tång försvaret som inte hittar någon enkel lösning på pressen utan Filip B kan göra 2-1 i den 12 minuten.
Vi skapar en hel del fasta situationer och hörnor vilket skulle visa sig också vara en framgång. Tim Karlsson skruvar snyggt in 3-1 och innan paus gör så Filip B 4-1.

Det är fantastiskt kul och se vilken kampanda som vi har under den första halvleken och det skulle också visa sig att även i den andra halvan av matchen skulle bli en framgång.
5-1 och 6-1 genom Filip B och 7-1 gör Olle Vendel på friläge. Matchen är givetvis över och vi kan konstatera att vi absolut får en bra start på serien inför hösten!

Samtliga spelare i laget gör det riktigt bra med extra plus till Filip Bengtsson, Kasper Rinaldo Persson, Jesper Vendel, Simon ”Sune” Nilsson och Oskar Kanstedt.

NU ser vi fram emot match på måndag då Torsås står för motståndet.