Stark insats mot Tingsryd!

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele – Tingsryd 6-1 (4-0)
Mål: Filip Bengtsson 4, Simon Björn, Olle Vendel

Inför matchen mot Tingsryd så hade vi inte förlorat någon match under höstsäsongen och det skulle visa sig att den trenden skulle hålla i sig även mot Tingsryd. Vi startade i ett mycket starkt tempo och satte press på motståndarna redan från start och i den 15 minuten gör så matchens Lirare Filip Bengtsson 1-0 snyggt framspelad av Simon Björn.
Vi är oerhört samlade i försvarsspelet vilket gör det väldigt svårt för Tingsryd att skapa något offensivt utan det är helt klart så att när 2-0 kommer i den 21 minuten från Filip Bengtssons ”bössa” så är det inte helt orättvist.
3-o kommer efter att Tim Karlsson med sin känsliga vänster hittar Simon Björns huvud som placerar bollen helt otagbart för Tingsryds målvakt. Det är ett bra period i matchen där vi kan utnyttja en del missar i motståndarlagets försvar och ger man Filip B den möjligheten så sitter oftast bollen i mål vilket också hände i den 31 minuten och 4-0 kunde vi gå till halvtidsvila med.

Det är ju en riktigt skön känsla att ha 4-0 i pausen och vi skulle absolut se till att vinna båda halvlekarna och matchen.
Redan i den 51 minuten gör Filip 5-0 och sitt 4:e mål i matchen. Vi har en bra koll på det som händer i matchen och TFF för ett tröstmål i slutet samt att 6-1 görs av Olle Vendel snyggt framspelad av Einar Henningsson.

Det är många bra insatser i matchen och där försvarsspelet var klockrent över hela linjen. Vi gör en bra arbetsinsats och sliter i varje situation vilket gör det oerhört svårt för motståndarlaget.
Extra plus i matchen går till Filip Bengtsson, Simon Björn, Oscar Petersson, Simon Nilsson och Ilhan Jej.