WWW.NOBBELEBK.SE

Stark insats mot Torsås!

Postat den av Erik Lundgren

Torsås – Nöbbele 1-7 (0-3)
Mål: Filip Bengtsson 5, Tim Karlsson, Simon Björn

Det var ett laddat gäng som åkte till Torsås för att spela andra matchen i höst och det skulle bli en match där vi ännu en gång visar moral och vilja i allra bästa “Nöbbele -nivå”.

Matchen startade ganska trevande och där vi hade svårt att hitta riktigt bra lägen utan det var nog Torsås som ägde bollen lite mer och skapade också en del heta chanser.
Det skulle dröja till den 27 minuten innan vi kunde göra 1-0 genom Filip Bengtsson. Detta blev också starten på “Filip Bengtsson show” som också tryckte in 2-0 och 3-0 innan det blev paus. Vi hade i detta läget kopplat ett bra grepp om matchen och vi skapade väldigt mycket på planen som va väldigt bra.

När vi kom ut i den andra halvleken så fortsatte vi på samma inslag som vi avslutade och där Filip B gjorde 4-0 efter fin framspelning av Simon Björn. Matchen hamnar lite i ett vacuum under några minuter där Torsås bjuds på ett läge och prickskjuter 4-1. Efter målet så “taggar vi upp igen” och där Filip Bengtsson gör sitt 5:e mål för kvällen då det är spelat 78 minuter.
6-1 kommer på straff efter att Philip Karlsson mycket snyggt tagit sig in i straffområdet och fällts och där efterföljande straff slogs in av Simon Björn.
Det skulle bli ytterligare ett mål och då är det kanske matchens prestation. 7-1 görs av Tim Karlsson på helt egen hand där han kroppsfintar, snurrfintar och sedan lobbar in bollen otagbart för Torsås målvakten. Ett mål som vi gärna skulle se igen om någon haft filmkameran framme:)

Det är många bra insatser i matchen där extra plus går till Mittbackarna Oscar Petersson, Jesper Vendel, Mittfältsgeneralen Arvid Henningsson, Simon “Sune” Nilsson och givetvis vår målskytt av rang Filip Bengtsson.