Träningsmatch mot Ingelstad

Postat den av Erik Lundgren

Ingelstad IK – Nöbble BK  1-0 (1-0)

Första träningsmatchen för året spelades på Sportfältet Teleborg under bra förhållanden.
Inför matchen så var vi alla överens om att det är viktigt för oss att hitta en bra start i matchen och att vi skulle vara fokuserade på de olika uppgifter som blivit tilldelade.
Det bliv en hafsig start och många felaktiga beslut tagna från oss vilket gjorde att det blev lite av “Hawaii – spel” stuntals från båda håll. Vi har dock ett gyllene tillfälle att ta ledningen genom Einar Henningson men en utomordentligt väl spelande IIK -målvakt avstyrde. Anfallet efteråt så gör Ingelstad 1-o otagbart för IIK målvakten Filip.

I den andra halvleken så tar vi kommandot från start i matchen och visar en helt annan aggressivitet. Vi ger inte de tekniskt duktiga IIK grabbarna chansen att få igång passningsspelet på samma sätt som i den första vilket gör att vi vinner bollen på “bra platser i planen” där vi med lite bättre skärpa kunnat göra ett par mål men slarv i de avgörande momentet gör att vi går mållösa från matchen.

I Nöbbele övertygade: Filip Nurmela , Jonathan Magnusson, Daniel Lindahl och Kalle Holgersson

Nu ser vi fram emot att få möta Liatorp (Div 4) på lördag i Älmhult och med en bra träningsvecka i ryggen så ska det gå bra!

Tränare
Erik Lundgren