Ungdom - både små och stora barn är välkomna

FÖRSÄSONGEN 2018 P05

Vi närmar oss serie premiären med stormsteg. Den 29/4 möter vi Tingsryd United på klassiska Ivansvall i Väckelsång. Serien för oss i år blir det långa resor då vi hamnat med många lag från de västra delarna av Kronoberg.

Laget har tränat på sportfältet under vintern och när det äntligen blev vår kunde vi börja på Solvalla. Även Ingelvi och Värnövallen har vi hunnit med under den sista veckan i april. Fysträning har vi även i år haft på Actic i Växjö. Löpskolning och kondition kör vi separat på torsdagar i Ingelstad. Träningsläger hade vi Nöbbele med övernattning, aktiviteter och träningsmatch mot Åryd. En träningscup på sportfältet och Grimslövcupen har vi varit med på. Även bokat in en cup i Halmstad i maj och Eskilscupen i Helsingborg i början på augusti.

Föräldramöte har vi haft med en fantastik uppslutning. Vi har en härlig föräldragrupp som åker med oss på våra äventyr i vått och torrt.

Ett stort tack till Alexander Björn på Korpalycke Bygg som sponsrade oss med virke så vi kunde bygga fågelholkar och sälja. Vi fick in en bra slant till lagkassan. Det var strykande åtgång!

TEAM P05 ”De glada vännernas lag”

ML

Ungdomssektionen