Urshult – Nöbbele

Postat den av Alexander Björn

Urshult – Nöbbele (0-6) 2-6
Mål: Kristoffer Björn 3, Simon Björn 2, Christian Eek.

Min känsla inför matchen va lite blandad och jag sa till mina assisterande lagledare att “idag får vi nog bekänna färg”.
Så fel jag skulle få med tanke på att vi redan efter 2 minuter gör 0-1 efter att kapten Eek forcerat in en hörna.
Det skulle dock inte dröja med än 4 minuter innan nyförvärvet Simon Björn presenterade sig på riktigt genom ett kanonskott och 0-2 va ett faktum.
Jag han precis ta upp blocket att skriva in målskyttarna innan Simon “Simpa” Björn gör ännu ett mål från distans och 0-3 kändes väldigt bra.

Nu började planens absolut bästa spelare att agera även i målprotokollet.
Kristoffer “Kekke” Björn gör ett äkta hat-trick genom att sätta dit målen i den 27 , 30 och 44 minuten.

Vi går till pausvila med stort självförtroende och jag vill påstå att detta är den bästa halvleken som jag sett laget prestera fotbollsmässigt sedan jag tillträdde som tränare:)

I den andra halvleken blev det så att vi halkade in i Urshults spel vilket inte gynnande oss speciellt utan vi tillät dom göra två mål varav ett på straff.

Jag vill berömma hela laget för en mycket bra insats med extra plus till Martin Elmqvist på högerbacken, SImon Björn för insatsen på mittfältet och Kristoffer Björn som forward eller var han nu spelar?

Det jag kan konstatera är att vi har en mycket stabil trupp där spelare som kommer in i matchen presterar väldigt bra vilket bådar gott inför framtiden.

Tack killar för en riktigt härlig match och nu ser vi fram emot matchen mot Midingsbygden.

Tränare Erik Lundgren