Vissefjärda-Nöbbele BK 2018-08-31

En viktig match för båda lagen då i bottenstriden indragna Vissefjärda stod för motståndet. Vi startar inte matchen bra men skapar ändå en bra målchans i början av matchen. Detta innan Vissefjärda tar ledningen på en konstigt dömd straff. Deras spelare får en touch i utkanten av straffområdet, men blir inte särskild störd och domaren ger honom fördel men deras spelare skjuter strax utanför i friläge. Då blåser domaren straff till Vissefjärda! Jag hade köpt om domaren blåst straff i första läget, men inte som det blev nu – att de får en ny chans när han missar friläget. Vissefjärda gör mål på straffen så ställningen är 1-0 efter 12 minuter. Vi spelar inte särskilt bra i den första halvleken men har ändå ett par bra chanser b l a ett stolpskott.

I andra halvlek spelar vi betydligt bättre ocj kvitteringen till 1-1 kommer i minut 61. Det är Simon Björn som gör målet framspelad av Filip. Efter detta har vi 3 riktigt bra målchanser att avgöra matchen, b l a ett skott i ribbans underkant men det vill sig inte. Matchen slutar således 1-1.

Målchanserna vann vi med 7-2 vilket borde renderat i 3 poäng.

/Peter Eriksson