Skön seger mot Flerohopp!

Postat den av Erik Lundgren

Nöbbele BK – Flerohopp (0-0) 1-0
Mål: Simon Björn

I ett strålande solsken och en plan som är fantastiskt fin så var det ett revansch suget lag som skulle ta emot gästerna på Värnövallen.

Vi startade i ett rasande tempo och satte bra press på motståndarlaget och skapade redan från start ett antal bra chanser som vi borde ha gjort mål på med bättre skärpa. Flerohopp hade svårt att få till några riktiga chanser eftersom vi var väldigt kompakta i försvarsspelet och resoluta i vårat agerande på planen. Många första och andrabollar kunde vi ta hand om för att sedan omställa till anfall. 
När vi kliver in i den andra halvleken så fortsätter trycket mot Flerohopp målet och där en av matchens bästa spelare var målvakten i Flerohopp som verkligen såg till att hålla liv i matchen. Men i den 65 minuten skulle nollan spräckas och det är genom ett konstmål signerat Simon Björn. 

Matchen slutar 1-0 och tre härliga poäng inkasseras vilket kändes oerhösrt skönt för oss alla. Många bra insatser i matchen och där försvaret var klockrent och där Filip i mål hade bra hjälp av backlinjen bestående av Kasper, Alle, Jesper, Jonathan.
På mitten dominerade Arvid och Daniel och dom blev bara bättre ju längre matchen led. 
Målskytten Simon Björn är “matchens lirare” och målskytt som såg till  att fredagskvällen blev roligt för alla NBK:Are:)